17 juni BackPack Informatieavond Chiropractie Assen!

Kom je kennis vergroten op onze speciale "Vakantie Check BackPack" informatieavond over Chiropractie op 17 juni in de praktijk in Assen!

Hoe fijn is het als we wat voor je zouden kunnen betekenen zodat je je beter voelt vóórdat je op vakantie gaat? Kom kijken, luisteren en ervaren bij ons in de praktijk in Groningen! Vanavond staat in het teken van Chiropractie, Pijn, Subluxaties (Wat zijn dat eigenlijk?), de scans die we maken en nog veel meer. Na deze avond begrijp je o.a. beter hoe het zit met de oorzaken van klachten, wat pijn eigenlijk is, maar ook hoe een herstelproces verloopt én we hebben een leuke actie! Deze info avond is voor speciaal voor de mensen die de "BackPack Vakantie Check"- scan hebben geboekt voor 14 juni in Assen of 21 juni in Groningen en alle andere geïnteresseerden.
De avond is gratis toegankelijk, start om 19.30 uur, duurt ongeveer een uur en vol=vol, dus meld je snel aan via het website-contactformulier, via info@cohassen.nl, de balie, telefonisch via 0592- 342215 of via het Facebook evenement! Like dan ook gelijk onze Facebookpagina om niets meer te missen!