Vakantie Check?? Boek je BackPack mét infoavond!!!

De laatste paar weken voor de zomervakantie zijn ingegaan en de vakantie staat weer voor de deur. Omdat we graag willen dat je volop kunt genieten van je vakantie, hebben we weer een fantastische actie bedacht! 

Ben je nog géén cliënt bij ons?

En heb je lichamelijke klachten? Pijn? Ongemak? Het bewegen gaat niet zo soepel meer? Je voelt je stijf? En je moet op déze manier op vakantie? Dát kan toch beter, zou je denken????

In Groningen hebben we de “BackPack Vakantie Check” Scandag met de daarbij behorende “BackPack-Informatieavond". Een super goede manier om uit te vinden of Chiropractie iets voor jou is en of we wat voor je kunnen betekenen!

Wanneer is de BackPack Scandag en de informatieavond?

Op vrijdag 21 juni is de BackPack- Scandag in Groningen. Op deze dag zijn van 15.00 uur tot 20.00 uur de scans te boeken! De “BackPack-Informatieavond” is op woensdagavond 26 juni om 19.00 uur.

Wat houdt het in?

Op deze informatie avond vertellen we o.a. over Chiropractie, wat pijn is, hoe pijn in je lichaam werkt en over onze werkwijze. De laatste wetenschappelijke onderzoeken verwerken we hierin zodat je helemaal up to date bent.

In je afspraak op de Scandag, gaan we een houdingsanalyse maken en maken we een drietal scans, waaronder een spierspanningsscan. Je krijgt dan ook direct de uitslag en we leggen je natuurlijk alles uit!

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Boek dan nú je “BackPack” met de “BackPack-Informatieavond”! Je hebt de keuze uit 3 verschillende BackPacks: “BackPack Klein”, “BackPack Middel” en “BackPack Groot”.

BackPack Klein

Voor dit pakket maak je een afspraak op één van onze twee speciale “BackPack Vakantie Check” Scandagen. In deze afspraak zie je een korte video, maken we een houdingsanalyse en een drietal scans, waaronder een spierspanningsscan. Hier krijg je direct de uitslag van en we leggen je natuurlijk alles uitgebreid uit.
We zijn ongeveer een uur bezig en de kosten voor het “BackPack Klein” pakket zijn €25.

BackPack Middel

Voor dit pakket maak je óók een afspraak op één van onze twee speciale “BackPack Vakantie Check” Scandagen’. Deze afspraak is hetzelfde als in het “BackPack Klein” pakket. Náást deze afspraak maken we nog een tweede afspraak.
Je krijgt een vragenlijst mee naar huis en die wordt besproken tijdens deze afspraak. Als je weer bij ons in de praktijk bent, zie je een korte vervolgvideo, hebben we een intake gesprek, doet de Chiropractor een lichamelijk onderzoek en geven we je op basis van alles wat we in kaart hebben gebracht, ons beste advies voor jou. We geven aan als we iets voor je kunnen betekenen, maar óók als we niets voor je kunnen betekenen!
Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten voor het “BackPack Middel” pakket zijn €50.

BackPack Groot

Het “BackPack Groot” pakket is hetzelfde als het “BackPack Middel” pakket, maar als we iets voor je kunnen betekenen, dan kan je met dít pakket direct starten met je behandeling! De eerste behandeling zit namelijk bij dit pakket in!
(NB: Het is mogelijk dat de behandeling op een andere dag plaatsvindt dan het lichamelijk onderzoek!) 
De kosten voor het “BackPack Groot” pakket zijn €110. 

Wisselen van BackPack?

Op de “BackPack Vakantie Check” Scandag' is het ook mogelijk om nog te wijzigen van pakket. Stel je hebt in eerste instantie het “BackPack Klein” pakket geboekt, maar je wilt tóch ook de tweede afspraak, dus de “BackPack Middel”, dan kan je dit op de Scandag aangeven en reken je €50 af in plaats van €25.

Heb je “BackPack Middel” geboekt en je komt er tijdens de tweede afspraak achter dat je graag door ons geholpen wilt worden? Geen probleem, dan betaal je het verschil in bedrag tussen “BackPack Middel” en “BackPack Groot” (€60) gewoon alsnog en heb je het “BackPack Groot” pakket! 

'Pack’ je kans!

Bel zo snel mogelijk voor een afspraak voor de “BackPack Klein, Middel of Groot” samen met de “BackPack- Informatieavond”, want de ervaring leert dat de agenda heel snel vol zit!

 

Ter info:
Je begrijpt wellicht dat wij foto’s kunnen gaan maken, omdat we graag willen vastleggen dat de "Vakantie Check? Back Pack- Scandag" en de "Backpack informatieavond" hebben plaatsgevonden en hoe de sfeer was. Als wij u herkenbaar in beeld willen brengen, dan vragen wij vooraf uw toestemming.