We gaan Back-to-the-Future!!!

In de week van 29 maart t/m 5 april gaan we Back to the Future!!!
Ben je nog geen cliënt bij ons? Pak dan deze week dan je kans!

Op zaterdag 30 maart gaat de klok weer een uur vooruit en daarom gaan we in onze 'Back-to-the-Future' week ook vooruit in de tijd! Deze week staat namelijk in het teken van je 'rug voor de toekomst'.

Hoe gaat het eigenlijk met je? Heb je pijn? Soms of altijd? Als je nu (weleens) pijn hebt, hoe gaat zich dat dan verder ontwikkelen naar de toekomst toe?

Op maandag 1 april in onze praktijk in Assen en op woensdag 3 april in onze praktijk in Groningen geven we de presentatie 'Back-to-the-Future met Chiropractie'. We vertellen o.a. wat Chiropractie is, wat pijn is en hoe het in je lichaam werkt en over onze werkwijze. De laatste uitkomsten uit wetenschappelijke onderzoeken verwerken we hierin zodat je helemaal up to date bent. Geef je hiervoor op via het website contactformulier, telefonisch, per mail of via het Facebook evenement op onze pagina. Dan reserveren we een plek voor je!

Naast de presentatie hebben we óók de 'Back-to-the-Future' scan dagen. Waar sta je met betrekking tot o.a. je rug en ben je nog geen cliënt bij ons??? Boek dan nú je 'Back-to-the-Future pakket Part 1, Part 2 of Part 3' bij ons en dan gaan we gelijk bekijken wat we voor je kunnen betekenen!

Back-to-the-Future pakket Part 1

Voor dit pakket kan je een afspraak maken op één van onze twee speciale 'Back-to-the-Future-scan dagen' op vrijdag 29 maart in Groningen en op vrijdag 5 april in Assen. Op beide locaties kan je dan een afspraak plannen tussen 15.30 uur en 20.00 uur. We gaan dan een houdingsanalyse maken en een drietal scans, waaronder een spierspanningsscan. Hier krijg je direct de uitslag van en we leggen je natuurlijk alles uitgebreid uit. We zijn ongeveer 45 minuten bezig en de kosten voor het 'Back to the Future pakket Part 1' zijn €25.

Back-to-the-Future pakket Part 2

Voor dit pakket maak je óók een afspraak op één van onze twee speciale 'Back-to-the-Future scan dagen' op vrijdag 29 maart in Groningen en op vrijdag 5 april in Assen. Op beide locaties kan je een afspraak plannen tussen 15.30 uur en 20.00 uur. We gaan dan een houdingsanalyse maken en een drietal scans, waaronder een spierspanningsscan. Hier krijg je direct de uitslag van en we leggen je natuurlijk alles uitgebreid uit. Op deze Scandag zijn we ongeveer 45 minuten bezig. Naast deze afspraak maken we nog een tweede afspraak. Hiervoor krijg je een vragenlijst mee naar huis en die bespreken we tijdens de tweede afspraak. Ook gaat de Chiropractor een lichamelijk onderzoek doen en geven we je op basis van alles wat we in kaart gebracht hebben, advies. We geven aan als we iets voor je kunnen betekenen, maar óók als we niets voor je kunnen betekenen! Deze afspraak duurt ook 45 minuten. De kosten voor het 'Back to the Future pakket Part 2' zijn €50.

Op de 'Back to the Future scandag' is het ook mogelijk om nog te wijzigen van pakket. Stel je hebt in eerste instantie het 'Back to the Future pakket Part 1' geboekt, maar je wilt tóch ook de tweede afspraak, dan kan je dit op de scandag aangeven en reken je €50 af in plaats van €25.

Back-to-the-Future pakket Part 3

Voor dit pakket maak je óók een afspraak op één van onze twee speciale "Back-to-the-Future scandagen" op vrijdag 29 maart in Groningen en op vrijdag 5 april in Assen. Op beide locaties kan je een afspraak plannen tussen 15.30 uur en 20.00 uur. We gaan dan een houdingsanalyse maken en een drietal scans, waaronder een spierspanningsscan. Hier krijg je direct de uitslag van en we leggen je natuurlijk alles uitgebreid uit. Op deze Scandag zijn we ongeveer 45 minuten bezig. Naast deze afspraak maken we nog een tweede afspraak. Hiervoor krijg je een vragenlijst mee naar huis en die bespreken we tijdens de tweede afspraak. Ook gaat de Chiropractor een lichamelijk onderzoek doen en geven we je op basis van alles wat we in kaart gebracht hebben, advies. Als we iets voor je kunnen betekenen, dan kan je direct starten met je behandeling. De eerste behandeling zit namelijk bij dit pakket in! Deze afspraak duurt ca 60 minuten. De kosten voor het 'Back to the Future pakket Part 3' zijn €110. 

Heb je 'Back to the Future pakket Part 2' geboekt en je komt er tijdens de tweede afspraak achter dat je graag door ons geholpen wilt worden? Geen probleem, dan betaal je het verschil in bedrag tussen 'Back to the Future pakket Part 2' en 'Back to the Future pakket Part 3' (€60) gewoon alsnog en heb je 'Back to the Future pakket Part 3'! 

 

N.B. Als je interesse hebt, geef je dan snel op voor één van de presentaties 'Back-to-the-Future met Chiropractie' en/of maak een afspraak voor de 'Back-to-the-Future' scandag, want vol=vol!