Brandon Hill
Chiropractor

Mijn naam is Brandon Hill. Ik ben geboren in Denver, Colorado in de Verenigde Staten en kwam in aanraking met Chiropractie tijdens het spelen van ‘American Football’ op de universiteit. In die tijd ben ik gaan ervaren dat Chiropractie niet alleen hielp bij het herstellen van sportblessures, maar me ook hielp met een optimaal leven. Omdat ik zulke grote verbeteringen ervaarde in mijn sport en in mijn gezondheid, ben ik na het behalen van mijn Bachelor in Bewegingswetenschappen, Chiropractie gaan studeren aan de ‘New York Chiropractic College’. Daar ben ik ook gespecialiseerd in een ‘bindweefsel’- techniek genaamd NIMMO.

Mijn passie is om mensen te helpen. Mijn ultieme doel is om een gemeenschap te creëren die een optimaal leven wil leven. Te vaak accepteren we onze gezondheid zoals die is, wat betekent dat we denken dat we gezond zijn, omdat we geen pijn hebben. Gezondheid is meer dan de afwezigheid van pijn en hier bij Chiropractie Optimal Health, richten wij ons op meer dan alleen uw fysieke symptomen.

Mijn favoriete eten is eigenlijk alles wat lekker is! Ik geniet van het spelen van American Football, klimmen en naar de sportschool gaan. Samen met mensen uit New York en Peru, hebben we in New York en Peru ook heel veel mensen geholpen. Ik heb veel verschillende culturen en leefomstandigheden gezien. En ik ben er dankbaar voor dat ik de gelegenheid heb om mensen in Groningen verder te helpen. Het is niet makkelijk om een optimale gezondheid te krijgen, maar ik wil graag werken met iedereen die díe uitdaging aan wil gaan! Ik wil alles doen wat binnen mijn macht ligt om mensen te helpen komen waar ze willen. Ons kantoor is vol energie, dus wees voorbereid op een geweldige tijd!