Camaron Cornish
Chiropractor

Mijn naam is Camaron Cornish en ik ben geboren in de Oranje Vrijstaat in Zuid Afrika. Ik heb op veel plekken in Zuid Afrika gewoond, maar de langste tijd heb ik ten zuiden van de stad Durban doorgebracht. Durban ligt aan de Indische Oceaan, dus is het lekker warm met veel gelegenheid om te golfsurfen. Ik ben letterlijk opgegroeid met een branderplank onder mijn arm. Het was geweldig.

Ik  heb Chiropractie gestudeerd aan de universiteit in Wales bij het ‘Welsh Institute of Chiropractic’ en heb mijn graad behaald in 2007. Ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen, een dochter van 15 en twee zonen van 11 en 9 jaar. Mijn gezin betekent alles voor mij. Ik ben een echte familieman.  Ik houd van het water en van alle soorten watersport, voornamelijk golfsurfen. Mijn favoriete eten is alles wat mijn vrouw kookt. Dit leidt tot een volle maag en een gelukkig huwelijk ;-). Voor ontspanning vind ik het heerlijk om met mijn hond te gaan wandelen en een boek te lezen.

Ik geloof met heel mijn hart en ziel in de principes van Chiropractie. Dit betekent voor mij dat een goede werking van het zenuwstelsel het allerbelangrijkste is voor een goede gezondheid. Een optimaal werkend zenuwstelsel optimaliseert het zelfgenezend en het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Om mijn bijdrage te mogen leveren aan dát genezingsproces, vind ik geweldig.

Ik streef altijd naar het verbeteren van mijn manier van werken en wil zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom volg ik vaak cursussen en word ik gecoacht door één van de beste Chiropractoren op de wereld, Russ Rosen. Op dit moment volg ik ook de cursus van Dr. Melillo die zich heeft verdiept in ‘geïntegreerde functionele neurologie’. Ik vind dit heel bijzonder, want het verbreedt mijn kennis van de functionele fysiologische werking van het brein enorm. Hierdoor kan ik nóg meer mensen beter helpen. 

Ik ben in deze praktijk gaan werken, omdat er in de omgeving van Assen een uitgesproken vraag is naar vitalistische zorg. Mijn missie is om andere mensen te helpen met hun gezondheid door in plaats van symptoombestrijding, de bron van hun klachten op te sporen en om díe aan te pakken. Hierdoor kunnen wij mensen van alle leeftijden helpen om hun optimale potentieel te bereiken. Wij zeggen in het Engels, ‘Why survive when you can thrive”. Mijn ideale cliënten zijn mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en die graag samen willen werken om de klacht(en) pro-actief aan te pakken.