Emma
Personal Trainer

 

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Chiropractie Optimal Health. Het eerste half jaar ben ik assistent geweest van de chiropractoren. Ik voerde de eerste gesprekken met de cliënten en maakte een aantal scans om de chiropractoren meer informatie te geven over de klachten. In deze periode heb ik gezien wat de behandelingen met het lichaam doen. De resultaten die de cliënten behalen, zijn fantastisch om te zien. 

Ik vind het fijn om te werken met mensen die gemotiveerd zijn om hun klachten aan te pakken en die naast de behandelingen ook hun leefstijl aan pakken. Momenteel richt ik mij volledig op een nieuw concept binnen Chiropractie Optimal Health. Ik wil namelijk dat mensen niet alleen van hun klachten af komen door de behandelingen, maar ook dat de klachten weg blijven, dat mensen gezonder worden en natuurlojk dat ze zicht beter voelen! Veel klachten komen door een (jarenlange) verkeerde houding, te weinig spiermassa en/of te veel gewicht. Als Personal Trainer wil ik hier samen met de cliënten aan werken, zodat zij optimaal gezond worden en blijven. 

Sporten is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Zelf heb ik jarenlang op hoog niveau geschaatst en ondanks dat ik alweer wat jaren gestopt ben, ga ik nog steeds graag wandelen, hardlopen of naar de sportschool. Het lichaam, voeding en gezondheid is iets wat ik belangrijk en interessant vind en met mijn kennis en ervaring wil ik anderen ook aanzetten tot een optimale gezondheid. 

Ik zie je graag en laten we samen een plan maken om ook jóuw verder te helpen en je doelen te halen!