Michelle ten Klooster- Boyce
Chiropractor

Hallo, mijn naam is Michelle ten Klooster- Boyce en ik ben sinds 10 jaar Chiropractor in Groningen. Ik ben geboren in Cardiff, Wales waar nog steeds familie woont en in mijn twintiger jaren heb ik veel gereisd. Ik heb in de eerste 2 jaren nadat ik afgestudeerd ben, in Schotland gewoond. Ik ben in aanraking gekomen met Chiropractie toen ik rugklachten had met jarenlang pijn. Fysiotherapie en pijnstillers waren geen optie voor mij en op deze manier ben ik terecht gekomen bij Chiropractie. Ik ben Chiropractor geworden, omdat het mijn leven heeft veranderd en ik andere mensen daar ook mee wilde helpen. Wat ik geweldig vind van het zijn van Chiropractor, is het vermogen om de oorzaak van de problemen van mijn cliënten in kaart te krijgen. Het gaat niet alleen om het behandelen van symptomen, maar juist ook door blijvende veranderingen door te voeren die mensen op zo'n positieve lichamelijke, mentale en gezonde manier kunnen beïnvloeden.
Sinds ik Chiropractor ben, heb ik mijn focus gehad op baby's, kinderen, zwangeren en post-zwangerschapsproblemen. Ik heb mij gespecialiseerd in deze gebieden, omdat ik heel graag kinderen en hun moeders wil helpen. Ik ben ervan overtuigd dat als een kind de juiste voeding en fysieke en mentale input krijgt, ze kunnen bloeien en zich kunnen ontwikkelen tot prachtige, gelukkige en gezonde mensen. Ik heb zoveel ouders in de praktijk binnen zien komen die ons als laatste redmiddel zagen met een baby die de hele tijd schreeuwt, huilt of krampen heeft. Het is geweldig om te zien dat ze vervolgens met een veel rustiger en blijer kind weer vertrekken.

Chiropractie is essentieel voor een zwangerschap en kan echt helpen bij klachten tijdens de zwangerschap, maar ook voor een baby die niet is gedraaid en zelfs voor een betere bevalling. Mijn ideale cliënten zijn dan ook baby’s, kinderen en natuurlijk de mamma’s!
Naast Chiropractor ben ik ook een gecertificeerd gezondheids- en levenscoach. Ik beoefen dit apart, maar gebruik het natuurlijk ook in de praktijk. Daarnaast ben ik ook gekwalificeerd Pilates instructrice.

Ik ben getrouwd met Vincent, die ik 14 jaar geleden ontmoet heb tijdens de opleiding tot Chiropractor. Ik ben moeder van 4 kinderen, Olivia (14) Isabella (8) Sebastian (4) en Emilia-Lily (8 maanden). Ik ben pescartarian (vegetarisch, maar wel vis en ander ‘seafood’) en mijn voeding is met name op planten gebaseerd.
Doordat ik zelf moeder ben, kan ik me goed inleven in andere moeders. Ik ben, net als zij, door ongeveer dezelfde processen gegaan. En ook met betrekking tot de ervaringen van het moederschap op alle persoonlijke en universele hoogtepunten en dieptepunten en wat het betekent om ouder te zijn.
Ik hou van yoga, gewichtstraining en lopen met mijn twee honden Milly en Brie. Ik heb ook een mooie kat, Rosie, om mee te knuffelen met een goed boek en een glas rode wijn!