Tuan Bui
Chiropractor

Mijn naam is Tuan Bui. Ik ben in Vietnam geboren en kwam, toen ik 4 jaar was in Frankrijk.

Ik ben in Frankrijk begonnen met mijn studie Chiropractie aan het IFEC (Institut Franco-Européen de Chiropraxie) en studeerde in Spanje af aan MCC (Madrid College of Chiropractic).
Ik houd heel erg van mensen en ben altijd gefascineerd door de mens en de beschaving. Ik was op zoek naar de beste manier om hen te helpen, maar dan wel op een zo natuurlijk mogelijke manier. Bij toeval werd één van mijn vrienden behandeld door een Chiropractor en hij vertelde me dat hij zich dankzij hem beter voelde. Het was de eerste keer dat ik hoorde over een beroep binnen de gezondheidszorg dat een filosofie, een kunst en een wetenschap perfect combineert met de manier waarop ik mensen zou kunnen en willen helpen. Ik besloot om een afspraak te maken, ook al had ik geen klachten. Alles werd helder toen hij me corrigeerde.

Ik ben internationaal georiënteerd: ik heb de hele wereld rondgereisd om verschillende culturen te ontdekken en om de kijk op Chiropractie in verschillende landen te zien. Op mijn reizen bezocht ik India, Thailand, Vietnam, het eiland La Réunion, Mauritius, Cuba, Martinique, Amerika en natuurlijk Europa... En nu vestig ik mij met veel plezier in Nederland om nieuwe ervaringen op te doen en werk ik in de kliniek van Chiropractie Optimal Health in Assen.

Tijdens mijn reizen vond ik het ook fantastisch om verschillende soorten voedsel uit te proberen, maar het Vietnamese eten blijft mijn favoriet. Ik hou erg van koken en mijn specialiteit zijn loempia's.

Ook houd ik van sporten. Toen ik jonger was, speelde ik basketbal op een goed niveau en nu doe ik aan hardlopen en houd ik ervan om naar de sportschool te gaan. Ik ontspan door voor dieren te zorgen. Toen ik in Parijs was, was ik lid van de Parijse federatie voor geleidehondenschool voor blinden. Ik heb 5 honden getraind en ik ben heel blij dat ze alle 5 iemand helpen om een beter leven te leiden.

Voor mij is Chiropractie de perfecte wellness-therapie waar ik heel veel mensen mee kan helpen en ik hoop je snel in de praktijk te ontmoeten!