Zoë Scott
Chiropractor

Ik ben Zoë Scott. Ik ben opgegroeid aan de prachtige zuidkust van Engeland in Poole Dorset en zolang ik mij kan herinneren, was ik vastbesloten om iedereen te helpen om een goede gezondheid en vitaliteit te behalen.

Op de universiteit is mijn focus gegaan naar sport en lichamelijk letsel, daarin heb ik veel ervaring opgedaan op diverse gebieden. Tijdens mijn werk studeerde ik ook en heb ik mij gespecialiseerd in rehabilitatie. Via mijn werk, studie en de super goede ervaringen van mijn moeder met Chiropractie, ben ik in aanraking gekomen met Chiropractie. Ik zag hoe Chiropractie bezig is met het verkrijgen van échte gezondheid en hoe het gericht is op de mens in zijn geheel. Dit in plaats van alleen gericht te zijn op de symptomen en met de behandeling daarvan zónder echt positieve resultaten op de lange termijn.

Na diverse rollen bekleed te hebben, zoals rehabilitatiespecialist op de Britse Chiropractische universiteit, samenwerking met alle tópspecialisten op revalidatiegebied en het verminderen van letselrisico binnen het trainingsprogramma van AC Milan, wilde ik toch nog méér. Ik wilde me verder gaan ontwikkelen en zélf Chiropractor worden.

In 2003 gaf ik alles op en vertrok naar Wales, Engeland om de vijfjarige universitaire Chiropractische graad te halen. Na mijn afstuderen in 2007 heb ik een aantal jaren in Schotland gewerkt, voordat ik in 2010 naar Nederland kwam. Ik ben de praktijk in Assen gestart voor Vincent en Michelle en in 2012 is Camaron erbij gekomen.

Ik zorg altijd dat ik blijf werken volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken om de beste zorg te kunnen blijven bieden. De leidende onderzoeken bekrachtigen hoe Chiropractie een essentieel onderdeel is van elke lifestyle als je fit en gezond wilt blijven. Deze aspecten in combinatie met mijn kennis over goede eetpatronen, juiste oefeningen en stressmanagement én met het werken met gelijkgestemde collega's, kan er voor zorgen om meer gezonde gemeenschappen op te bouwen met als doel het verminderen van de huidige levensstijlziekten waar we nu mee geconfronteerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk is om het welzijn van elke persoon met chiropractie positief te beïnvloeden!

Mijn doel is om de voordelen van Chiropractie uit te blijven dragen, maar ook wat pijn is, hoe we met pijn om kunnen gaan en waarom lifestyle zo'n belangrijke factor in je gezondheid is.

Ik heb zelf een gezonde lifestyle, houd van sporten (Functional training) en ben heel veel bezig met gezonde voeding en het maken en uitproberen van nieuwe recepten.

Ik werk heel graag met mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en die willen werken om hun gewenste gezondheidsdoelstellingen te behalen. Bent u dat? Dan help ik u graag!