Klachten

Nek-, rug-, en hoofdpijnklachten zijn de klachten die we het meeste tegenkomen in onze praktijken. Maar het zijn zéker niet de enige problemen die we tegenkomen en waar Chiropractie bij kan helpen als de subluxaties (blokkades) ten grondslag liggen aan de klachten! Je ziet op deze pagina een lijst met alle klachten die we tegenkomen in onze praktijken. In de video is de Chiropractische visie te zien van hoe klachten kunnen ontstaan. 

Gezondheid en klachten

In de lijst zie je ook het kopje ‘Gezondheid’ en ‘Houding’ staan. Deze staan erbij, omdat je geen klachten hóeft te hebben om baat te hebben bij Chiropractie. Je kunt ook komen ter preventie van klachten, sportblessures en om te zorgen dat je gezondheid zo optimaal mogelijk wordt en blijft! Wil je meer weten over jóuw klachten of over gezondheid in het algemeen? Klik dan op de betreffende link en kijk, luister en lees daar verder!

Heb je naar aanleiding van de onderstaande lijst nog vragen of heb je andere klachten die niet genoemd zijn? Bel of mail ons dan met je vraag! We beantwoorden hem graag!