Over ons

De start van Chiropractie Optimal Health

In 2008 is Vincent ten Klooster gestart met Chiropractie Optimal Health in Groningen. Vincent en Michelle ten Klooster- Boyce zijn hier hun Nederlandse carrière als Chiropractoren begonnen. 

Sinds 2010 is ook de vestiging in Assen actief en daar zijn Chiropractor Maicon Correa de Andrade en chiropractor Tyler Castle werkzaam en is ook het ondersteunende team uitgebreid met diverse assistenten zodat wij je de best mogelijke kwaliteit en zorg kunnen bieden! 

In januari 2021 hebben we onze nieuwe praktijk geopend in Zwolle. Chiropractor Leonardo Guttler en Chiropractor Akshoy Devnarain zullen daar samen met de assistenten iedereen verwelkomen en begeleiden naar jouw optimale gezondheid.

De visie van Chiropractie Optimal Health

Ons bedrijf heeft een holistische visie op gezondheid. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de pijn (de symptomen); we willen weten waar de oorzaken zitten en gaan daarmee, samen met jou, aan de slag. Je zult gaandeweg merken dat allerlei factoren daarbij belangrijk zijn; eigenlijk alles wat je doet, eet, drinkt, meemaakt, etc. Dit alles is van invloed op jou en dus op jouw gezondheid! Met deze reden hebben wij informatie avonden waarin we dieper ingaan op deze factoren. Onder het kopje ‘Nieuws’ staan de data van alle informatieavonden in onze praktijk in Assen, Groningen en Zwolle. We hebben informatie avonden over ‘Chiropractie’, ‘Fysieke stress’, ‘Gezonde voeding’ en ‘emotionele stress’. De informatie die we je hierin geven kan je zeker weer een stap verder helpen.

 

Kwaliteit en Chiropractie Optimal Health

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn wij aangesloten bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren en bij de volgende beroepsverenigingen:

Dutch Chiropractic Federation, DCF
Vincent ten Klooster, Michelle ten Klooster- Boyce, Leonardo Guttler, Maicon Correa de Andrade, Tyler Castle en Akshoy Devnarain.

Hieronder kan je alvast kennismaken met al onze Chiropractoren en alle andere gespecialiseerde teamleden op het gebied van Chiropractie. Ook kan je hier zien welke teamleden in Assen, Groningen en Zwolle werken.