Marjan Drenth
ADL- begeleidster

Mijn zoontje Mika is al vanaf dat hij een paar weken oud is bij Zoë en daar hebben we hele goede resultaten mee. Hij huilde heel erg veel en als hij in zijn bedje of de box lag, trok hij helemaal krom met zijn lichaampje; hij lag nooit recht. Nu zijn we 5 jaar later en Mika gaat 1 keer per 2 à 3 maanden nog steeds naar Zoë voor ‘onderhoud’. Het gaat heel goed met hem!

Ik ben gekomen met onderrugklachten die zijn ontstaan na de zware bevalling van Mika met ruggenprik. Ik ondervond veel hinder van mijn onderrug in mijn werk in de zorg. Ik had veel pijn en soms doofheid in mijn rug. Ik heb Fysiotherapie geprobeerd, maar dit hielp helaas niet. In eerste instantie ging ik voor pijnbestrijding en niet voor wellness/gezondheid, omdat ik wilde dat de pijn minder zou worden.  In het begin ben ik 3x in de week bij Zoë geweest daarna 2x in de week, toen 1x in de week en in 2018 begin ik met 1x in de 2 weken. Ik kan nu sinds een maand zeggen dat ik echt pijnvrij ben en me goed voel. Ook merk ik dat ik weer veel meer energie heb gekregen daardoor.
In het begin vond ik het best eng dat “gekraak”, maar vind het nu heerlijk als ik weer heen mag en dat gevoel als je de behandeling er op hebt zitten… het gevoel dat je weer helemaal los bent. Ik voel me weer herboren. Weer heerlijk in mijn lichaam en geestelijk gaat het ook een stuk beter en dat is duidelijk te merken in mijn dagelijkse leven.
Net als de garagebeurten voor de auto belangrijk zijn om te kunnen blijven rijden, zo heeft een mens de behandelingen bij de chiropractor nodig om te kunnen blijven bewegen en lekker in je vel kunnen zitten.

De werkwijze in de praktijk is super. Het is alsof je in een warm bad terecht komt met medewerkers die erg aardig zijn en goed in hun werk zijn. Ik deel mijn ervaring graag met iedereen, omdat ik merk dat het écht helpt!