Thijs Zondag
Brandweer

In december 2015 kreeg ik weer rugklachten zoals zich dat al vaker de laatste jaren manifesteerde. Meestal verdwenen deze klachten na 1 à 2 weken, zo was mijn ervaring. Maar deze keer bleven de klachten echter, zoals altijd links in de onderrug. Op mijn werk, bij de brandweer, zagen de collega’s dat mijn houding steeds extremer werd.
Na de uitgebreide intake, werd de rugpijn al snel voor korte tijd erger. Dit was ook al voorspeld, dus ik had er rekening mee gehouden. Na een aantal weken was de pijn in mijn rug geheel verdwenen en ook lukte het me om gemakkelijker een andere houding aan te nemen, meer rechtop in plaats van voorovergebogen.
De rest van de behandelingen is er nu op gericht om de stabiliteit te waarborgen en verbetering en controle op een goede houding te bewerkstellingen. Ik ben niet alleen blij dat de pijn definitief is weggenomen, maar ook dat ik een andere houding heb kunnen aannemen, zodat de inspanningen die ik moet doen een stuk gemakkelijker gaan.
Chiropractie is belangrijk voor iedereen, ook nadat de symptomen verdwenen zijn, omdat als je de moeite neemt om te begrijpen wat het herstelproces inhoudt, je zult begrijpen dat Chiropractie goed voor de meeste mensen is.